Departamentul de Psihologie

Departamentul de Psihologie acoperă, la nivel de licență, toate cele patru direcții majore ale psihologiei aplicate: clinica, organizațională, educațională și securitate națională, cu un plus pentru primele doua, care sunt reprezentate foarte bine si la nivelul studiilor masterale. O data cu adoptarea strategiei Departamentului, acesta s-a organizat ca o entitate orientata spre excelenta academica si profit. Viziunea Departamentului de Psihologie este aceea de deveni un jucător cu impact la nivel național si cu contribuții constante la fluxul cunoașterii in plan internațional.

Obiectivele Departamentului de Psihologie:

  • clasarea intre primele trei Departamente de profil din tara, prin prisma activității de CDI;
  • clasarea pe primul loc intre Departamentele cu specific socio-uman existente in cadrul UVT, prin prisma activității de CDI;
  • realizarea de parteneriate care sa contribuie la vizibilitatea internațională a Departamentului in aria educației si a cercetării.

VIZIUNEA DEPARTAMENTULUI

Năzuim spre a deveni un jucător cu impact la nivel național si cu contribuții constante (nu sporadice) la fluxul cunoașterii in plan internațional, in cadrul unui departament de specialitate.